Nieuwe patiŽntenOnze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die in ons werkgebied wonen. Ons werkgebied betreft het zuiden van Emmen (de zuidkant van Emmen-centrum, Noordbarge, De Bargeres, De Delftlanden, De Rietlanden, Zuidbarge en Parc Sandur). Als u twijfelt of u in ons werkgebied woont, kunt u even overleggen met de assistente.

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als u bij ons in de praktijk wilt komen omdat u ontevreden bent over uw huidige huisarts, dan raden wij dat zelfs sterk aan.

Indien u zich wilt inschrijven in onze praktijk, vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Tegelijkertijd zijn wij volgens de zorgverzekeringswet verplicht op dat moment uw identiteit te controleren aan de hand van uw ID-bewijs. Verder verzoeken wij u uw vorige huisarts te vragen uw medisch dossier aan ons op te sturen. Pas daarna is uw inschrijving compleet.

 

Link naar het inschrijfformulier

Praktijk Spies en Ten Napel

Algemene praktijknummer 0591 61 14 13
(voor spoed: optie 1)
Fax 0591 61 05 79

info@spies-tennapel.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

U kunt het folder van de praktijk Spies en Ten Napel bekijken of downloaden via onderstaande link:
folder Spies en Ten Napel