Huisartsenpraktijk Spies en Ten NapelHuisartsenpraktijk Spies en Ten Napel is een zogenaamde ‘duopraktijk’, waarbinnen de huisartsen Spies en Ten Napel gezamenlijk de patiëntenzorg doen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van onze patiënten door laagdrempelige en persoonlijke medische en preventieve zorg te bieden. Om dit goed te kunnen doen, vragen wij van onze patiënten een actieve bijdrage in de samenwerking en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast proberen wij in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en in de zorg.

 

NHG accreditatie logoZiekte assistentes

Helaas kampen wij met langer durende uitval door ziekte van twee van onze vaste assistentes. Hoewel de aanwezige assistentes, deels ondersteund door invalkrachten, hun uiterste best voor u doen, hebben we helaas te maken met langere wachttijden dan gebruikelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.Praktijk Spies en Ten Napel

Algemene praktijknummer 0591 61 14 13
Spoedlijn 0591 64 51 91
Fax 0591 61 49 78

info@spies-tennapel.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

U kunt het folder van de praktijk Spies en Ten Napel bekijken of downloaden via onderstaande link:
folder Spies en Ten Napel