Huisartsenpraktijk Spies en Ten NapelHuisartsenpraktijk Spies en Ten Napel is een zogenaamde ‘duopraktijk’, waarbinnen de huisartsen Spies (BIG 99048109701) en Ten Napel (BIG 59048945701) gezamenlijk de patiëntenzorg doen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van onze patiënten door laagdrempelige en persoonlijke medische en preventieve zorg te bieden. Om dit goed te kunnen doen, vragen wij van onze patiënten een actieve bijdrage in de samenwerking en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast proberen wij in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en in de zorg.

 

CORONA VACCINATIE

Onze praktijk start binnenkort met het vaccineren van mensen die geboren zijn tussen 1956 en 1959. De eerste vaccinatie staat gepland op 14 april en de tweede vaccinatie op 7 juli (GGD locatie, van Schaikweg 55). Kijk voor meer informatie op tabblad corona-vaccinatie.

CORONAVIRUS

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, volgen wij de adviezen van de overheid en het RIVM op. Dat betekent dat wij nabij contact (< 1,5 meter) met patiënten zoveel mogelijk vermijden. Waar mogelijk beantwoorden we vragen telefonisch, via beeldbellen of via e-consulten. Indien noodzakelijk krijgt u een afspraak op de praktijk. Wij vragen u in alle gevallen eerst de praktijk te bellen.

De praktijk is uitsluitend toegankelijk voor mensen met een afspraak. Mensen met luchtwegklachten (verkoudheid, keelpijn, hoesten), moeilijk ademen en/of koorts, mogen de praktijk niet betreden. Wie dergelijke klachten heeft en onderzocht moet worden, wordt uitgenodigd voor een apart spreekuur.

Wilt u meer informatie over het coronavirus kijk dan bij het tabblad 'Corona' of klik hier.

 

AFHALEN BRIEFJES / MIDDAGSLUITING

Om drukte in de praktijk te voorkomen en daarmee de kans op verspreiding van het coronavirus, is het vanaf heden alleen nog mogelijk briefjes e.d. bij de praktijk op te halen tussen 16:30 u en 17:00 uur. Er staat hiervoor dan een medewerker van de praktijk beneden bij de ingang.

Elke dag tussen 12:00 en 13:00 uur is de ingang van de praktijk gesloten. De praktijk is dan alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

 

HEB IK CORONA, WAT MOET IK DOEN?

Als u wilt weten of u mogelijk corona hebt en wat u moet doen, kunt u op thuisarts.nl een korte vragentest doen.

 

SPREEKUUR VOOR MENSEN MET EEN MOGELIJKE CORONA-BESMETTING

Voor mensen die klachten hebben die mogelijk passen bij een besmetting met het coronavirus, hebben we een apart spreekuur. Op deze manier voorkomen we verspreiding van het virus. De assistente en de huisarts bepalen telefonisch of u naar dit spreekuur moet komen.NHG accreditatie logoMONDNEUSMASKER

In overeenstemming met de regels van de overheid is het dragen van een eigen mondneusmasker in de praktijk verplicht.Praktijk Spies en Ten Napel

Algemene praktijknummer 0591 61 14 13
(voor spoed: optie 1)
Fax 0591 61 05 79

info@spies-tennapel.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

U kunt het folder van de praktijk Spies en Ten Napel bekijken of downloaden via onderstaande link:
folder Spies en Ten Napel