Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen 10.30 en 11:00 uur en tussen 12.00 en 13.00 uur is er pauze en overleg. De praktijk is dan alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Op woensdagmiddag is de praktijk na 12.00 uur gesloten

Keuzemenu telefoon
Als u het praktijknummer belt, krijgt u een keuzemenu te horen. Afhankelijk van het tijdstip kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. spoedgevallen: we verzoeken u dringend deze optie alleen te kiezen bij medische spoed;
  2. het aanvragen van herhalingsrecepten;
  3. het maken van een afspraak voor het spreekuur (tussen 8.00 en 12.00 uur) of een huisbezoek (uitsluitend vóór 10.00 uur);
  4. het opvragen van uitslagen, algemene vragen en advies van de assistente (tussen 13.00 en 17.00 uur).

N.B. Indien een huisarts afwezig is, is de agenda van deze huisarts tijdens zijn afwezigheid gesloten voor nieuwe afspraken. Het is dan pas weer mogelijk een afspraak bij hem te maken na zijn terugkomst.

De afgelopen drie jaar hebben wij ons telefoonverkeer gemeten. In 100% van de gevallen wordt onze spoedlijn binnen de inspectienorm van 30 seconden beantwoord. Op de gewone telefoonlijn krijgt een beller in 70 tot 80% van de gevallen binnen twee minuten de assistente aan de lijn. Hoe hoger dit percentage, des te prettiger dit is voor de beller. Helaas zullen er altijd momenten zijn dat er veel mensen tegelijkertijd de praktijk proberen te bellen, bijvoorbeeld op maandagochtend en na vakanties. De assistente kan natuurlijk maar één beller tegelijk te woord staan, dus op zulke momenten loopt de wachttijd op. De assistente is niet alleen getraind om de telefoon snel en efficiënt te beantwoorden; wij hechten ook veel waarde aan zorgvuldigheid en vriendelijkheid.

NHG accreditatie logoPraktijk Spies en Ten Napel

Algemene praktijknummer 0591 61 14 13
(voor spoed: optie 1)
Fax 0591 61 05 79

info@spies-tennapel.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

U kunt het folder van de praktijk Spies en Ten Napel bekijken of downloaden via onderstaande link:
folder Spies en Ten Napel