Online diensten

Nieuwe service voor patiënten

Sinds kort kunt u gebruik maken van nieuwe services op de website van de praktijk.

In de beveiligde patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken en herhaalmedicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Receptservice
Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang indien nodig herinneringen voor uw medicatie.

 

Webagenda
Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

 

eConsult
Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is.

 

Na uw aanmelding op de website en een eenmalige controle op de praktijk koppelen wij uw account aan ons informatie systeem.

Via de volgende link komt u terecht in de beveiligde patiëntenomgeving en kunt u zich registreren: klik hier.

I.v.m. het coronavirus is het nu niet mogelijk persoonlijk in de praktijk een aanmelding voor het patiëntenportaal te controleren. Indien u toch graag gebruik wilt gaan maken van het patiëntenportaal (of misschien wel juist nu vanwege de situatie rond het coronavirus), dan bieden wij een alternatieve procedure aan.

Allereerst maakt u aan account aan via deze link. Daarna kunt u een formulier voor het aanmelden bij het patientenportaal.pdf downloaden. Dit kunt u vervolgens printen, invullen, ondertekenen en er een scan of foto van maken. Deze kunt u aan ons mailen, samen met een kopie van uw identiteitsbewijs (waarop ook uw BSN zichtbaar is). Verder vragen wij u bereikbaar te zijn op het telefoonnummer dat u op het formulier hebt aangegeven voor aanvullende vragen of een telefonische controle. Wij zullen na verwerking de kopie van uw identiteitsbewijs vernietigen. Er is natuurlijk geen enkele verplichting u aan te melden voor het patiëntenportaal en een kopie van uw identiteitsbewijs te mailen.Logo NHG keurmerkPraktijk Spies en Ten Napel

Algemene praktijknummer 0591 61 14 13
(voor spoed: optie 1)
Fax 0591 61 05 79

info@spies-tennapel.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

U kunt het folder van de praktijk Spies en Ten Napel bekijken of downloaden via onderstaande link:
folder Spies en Ten Napel