Huisartsenpraktijk Spies en Ten NapelHuisartsenpraktijk Spies en Ten Napel is een zogenaamde ‘duopraktijk’, waarbinnen de huisartsen Spies en Ten Napel gezamenlijk de patiëntenzorg doen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van onze patiënten door laagdrempelige en persoonlijke medische en preventieve zorg te bieden. Om dit goed te kunnen doen, vragen wij van onze patiënten een actieve bijdrage in de samenwerking en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast proberen wij in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en in de zorg.

 

CORONAVIRUS

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, volgen wij de adviezen van het RIVM op. Dat betekent dat wij nabij contact (< 1,5 meter) met patiënten zoveel mogelijk vermijden. Niet-acute en niet-noodzakelijke zorg stellen we zoveel mogelijk uit. Voor spoedzorg en klachten die kunnen passen bij een ernstige aandoening kunt u gewoon bij ons terecht. Wij vragen u in alle gevallen eerst de praktijk te bellen. De praktijk is alleen toegankelijk voor mensen met een afspraak. Voor mensen met luchtwegklachten (verkoudheid, keelpijn, hoesten) en/of koorts, die onderzocht moeten worden, hebben we een apart spreekuur in het Brinkenhoes. Wij vragen u of u de praktijk alleen wilt bellen met dringende medische hulpvragen. Zo blijft de praktijk telefonisch bereikbaar voor patiënten die daadwerkelijk zorg nodig hebben. Wij danken u voor uw medewerking.

Wilt u meer informatie over het coronavirus kijk dan bij het tabblad 'Corona' of klik hier.

 

SPREEKUUR VOOR MENSEN MET EEN MOGELIJKE CORONA-BESMETTING

Voor mensen die klachten hebben die mogelijk passen bij een besmetting met het coronavirus, hebben we een apart spreekuur op een aparte locatie. Op deze manier voorkomen we verspreiding van het virus. De assistente en de huisarts bepalen telefonisch of u naar dit spreekuur moet komen. De werkwijze van dit spreekuur vindt u hier

 

MEDEDELING

Elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur is de ingang van de praktijk gesloten. U kunt dan niet naar binnen, ook niet bij de apotheek. De praktijk is dan alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.NHG accreditatie logoPraktijk Spies en Ten Napel

Algemene praktijknummer 0591 61 14 13
(voor spoed: optie 1)
Fax 0591 61 05 79

info@spies-tennapel.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

U kunt het folder van de praktijk Spies en Ten Napel bekijken of downloaden via onderstaande link:
folder Spies en Ten Napel