INSCHRIJVEN

Huisartsenpraktijk Slaghuis staat open voor nieuwe patiënten, die woonachtig zijn in de volgende regio's van Emmen: de Bargeres, Noordbarge, de Rietlanden, Zuidbarge, Parc Sandur en de Delftlanden.

U kunt, als u op onderstaande link klikt, het formulier afdrukken en het ingevulde formulier (inclusief een ingevuld LSP formulier) inleveren bij balie. Graag willen wij eenmalig uw ID-kaart en zorgpas controleren, neemt u deze dan ook mee. 

Inschrijfformulier

Wat is een LSP formulier:
LSP staat voor Landelijk Schakel Punt, u kunt op dit formulier toestemming geven (of juist geen toestemming geven) voor het uitwisselen van uw medische gegevens. 
Dit kunt u ook regelen via de website www.ikgeeftoestemming.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.vzvz.nl
CONTACT

TELEFOON:                0591 61 30 51

SPOEDLIJN:               0591 61 45 25
SPOEDLIJN BUITEN
KANTOORUREN:         0900-1120112

FAXNUMMER:             0591 61 49 78


 

Nieuwe service voor patiënten
Sinds kort kunt u gebruik maken van nieuwe services op de website van de praktijk.

In de beveiligde patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken en herhaalmedicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.


Receptservice
Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang indien nodig herinneringen voor uw medicatie.Webagenda
Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.eConsult
Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is.


Na uw aanmelding op de website koppelen wij na een controle uw account aan ons informatie systeem.