Online patiëntomgeving

LET OP!!!

In verband met de overgang naar een nieuw computersysteem zal het huidige portaal per 24 november 2023 gesloten zijn. Na de overgang zal een nieuw portaal aangeboden worden. Houd hiervoor de website in de gaten. Daarnaast zijn we die week verminderd bereikbaar. Hierdoor kan het zijn dat u langer moet wachten dan gebruikelijk. We vragen uw begrip hiervoor.  

Wat wijzigt er?

  • Patiëntenportaal
    U krijgt een nieuw patiëntenportaal. Ook dit patiëntenportaal kunt u gebruiken om uw herhaalmedicatie aan te vragen, vragen te stellen en uw uitslagen en medisch dossier in te zien. U kunt het huidige portaal gebruiken tot 24 november 2023. 
  • Website
    Vanaf begin december kunt u via onze nieuwe website inloggen op het nieuwe portaal met uw DigiD. Hiervan ontvangt u bericht. Onze nieuwe website is vanaf 29 november te bereiken op: www.praktijkdebrinken.nl

We helpen u graag als dat nodig is
Als u er niet uit komt, kunt u contact opnemen met de praktijk. Daarnaast organiseren we binnenkort de mogelijkheid om binnen te lopen bij de praktijk als u uitleg wilt hebben over uw portaal. Daarover wordt u later geïnformeerd.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Het team van Huisartsenpraktijk De Brinken

 

Doktershoes Bargeres