Waarneming / Vakantie

Onze praktijk is 5 dagen per week geopend tussen 08.00 - 17.00 uur. 

In geval van telefonische onbereikbaarheid krijgt u een antwoordapparaat met daarop informatie die voor u van belang kan zijn. Wij verzoeken u het gehele bericht af te luisteren.

 

Waarneming buiten openingstijden, in het weekend en op nationale feestdagen

Op werkdagen tussen 17.00 uur en de volgende ochtend 08.00 uur, 's weekends en op nationale feestdagen kunt u bij spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag terecht bij de Centrale Huisartsen Dienst Emmen (bij Treant locatie Scheper Ziekenhuis Emmen).

Telefoon 0900-112 0 112

 

Waarneming bij afwezigheid eigen huisarts

Bij afwezigheid van de huisarts (in geval van bijvoorbeeld slaapdag, verplichte nascholing, ziekte) is er voor u altijd waarneming geregeld. Dit kan een waarneming op de praktijk zelf zijn of een collega huisartsenpraktijk neemt dan waar. Bij een vervangende waarneming zal de assistente u hierover bij het maken van de afspraak inlichten. In het geval van een waarnemend collega huisartsenpraktijk, zult u dit horen via het antwoordapparaat.

 

Waarneming tijdens vakanties

Tijdens vakanties wordt onze praktijk waargenomen door een collega huisartsenpraktijk. Dit geldt alleen voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot na de vakantie. Via het antwoordapparaat krijgt u te horen dat de praktijk gesloten is en waar u terecht kunt bij spoed. 

Voor herhaalmedicatie kunt u tijdens vakanties rechtstreeks terecht bij uw eigen apotheek.

 

 

 

 

Adres: Mantingerbrink 150, 7812 MH Emmen

Telefoon: 0591 61 40 30

Spoedlijn: 0591 61 45 25

Email: assistenteshaverkorn@doktershoes.nl

Fax: 0591 64 90 31

Het Doktershoes is gevestigd in de Oranjerie op de eerste verdieping, boven de Benu Apotheek Bargeres.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur

 

Voor uitsluitend spoedgevallen en levensbedreigende situaties die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u buiten onze openingstijden bellen met de Centrale Huisartsendienst Emmen.

Telefoon: 0900 - 112 0 112

 

Nieuwe service voor patiënten: Uw Zorg Online
Sinds kort kunt u gebruik maken van nieuwe services via de website van de praktijk of via de Uw Zorg Online app.

Met de gratis Uw Zorg online app regelt u eenvoudig en binnen een beveiligde patiëntenomgeving allerlei zorg direct online bij uw eigen huisarts. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatieoverzicht, kunt u eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, afspraken maken of een eConsult starten.

Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Na uw aanmelding op de website koppelen wij na een controle uw account aan ons informatie systeem.

 

Klik op één van onderstaande buttons voor het aanvragen van een herhaalrecept, om een afspraak te maken of een E-Consult aan te vragen: