Praktijkinformatie Huisartsenpraktijk Haverkorn

 

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Haverkorn.

 

NIEUWE PATIËNTEN

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten.

Onze meeste patiënten wonen in de wijk Bargeres te Emmen. Ook hebben wij patiënten in de Emmer wijken de Rietlanden, Parc Sandur, de Delftlanden, Noordbarge en in onze kant ten zuiden van het centrum.

Patiënten die op verdere afstand wonen, kunnen wij helaas niet aannemen wegens de te lange aanrijdtijd in geval van spoed. Als U twijfelt of U binnen ons werkgebied woont, kunt U dit altijd voorleggen aan de assistente. 

Wilt u zich laten inschrijven bij onze praktijk dan kunt u een e-mail sturen naar assistenteshaverkorn@doktershoes.nl en vermeld daarbij om hoeveel inschrijvingen (personen) het gaat. Wij sturen u inschrijfformulier(en) en praktijkinformatie digitaal toe.

Mocht u nog vragen hebben over het inschrijven, dan verzoeken wij u telefonisch contact met de assistente op te nemen.

 

LAATSTE NIEUWS BETREFFENDE HET CORONA-VIRUS (COVID-19 / SARS-CoV-2)!

20-04-2020:

Kwetsbaarheid in combinatie met het corona virus
In deze tijd waarin er veel onzekerheid heerst over Corona, willen wij vanuit de huisartsenpraktijk graag met u in gesprek. Hoe houdt Corona u bezig? Maakt u zich zorgen dat het u overkomt? Wat zijn uw wensen en behoeften in tijden van kwetsbaarheid en ziekte? Juist in deze huidige Corona crisis wordt het belang dat de huisarts weet wat u wilt, extra benadrukt.
 
Onze praktijkverpleegkundige is op dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar en met haar kunt u delen wat uw wensen en behoeften zijn rondom behandelmogelijkheden. Wat als u niet kiest voor een opname in het ziekenhuis of een intensive care? Hoe ziet de zorg er dan uit? Wie is uw eerste contactpersoon? Bespreek uw wensen en behoeften ook met hen. Voor de huisarts is het belangrijk u de beste zorg te kunnen geven, zorg die bij u als mens past.
 
Wanneer u in gesprek wil met onze praktijkverpleegkundige, nodigen wij u van harte uit om een telefonisch gesprek te plannen.
 

23-03-2020:

Voor patiënten met luchtwegklachten is een speciaal luchtweg-spreekuur georganiseerd gezamenlijk voor alle patiënten van de huisartsenpraktijken in het Doktershoes. Dit spreekuur zal dagelijks op afspraak plaatsvinden in het Brinkenhoes tussen 13.00-16.00 uur en wordt door één van de huisartsen van de vier praktijken gehouden.

Voor het luchtweg-spreekuur is een speciaal protocol in werking gesteld i.v.m. de veiligheid van zowel de patiënt als de zorgmedewerkers. Patiënten die voor dit spreekuur in aanmerking komen zullen hierover persoonlijk worden geïnformeerd middels telefonisch contact met de assistente of huisarts.

Voor de overige spreekuren verwijzen wij u naar ons bericht d.d. 16-03-2020 (hieronder vermeld).

 

20-03-2020:

In verband met het Corona-virus is de praktijk tezamen met de apotheek gesloten tussen 12.00-14.00 uur. Alleen voor dringende spoed dat niet kan wachten tot na 14.00 uur, kunt u ons bereiken op de spoedlijn.

 

16-03-2020:

I.v.m. de CORONA CRISIS worden per direct alle reguliere spreekuurafspraken geannuleerd. We kunnen ons alleen nog concentreren op SPOEDZORG.

Bij spoed moet u ons bellen en NIET naar de praktijk komen!

Ieder niet medisch noodzakelijk contact met een arts dient vermeden te worden ter bescherming van uw gezondheid en die van uw naasten.

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. In principe gelden deze tot en met 6 april, tenzij anders wordt gecommuniceerd.

KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK MAAR NEEM ALTIJD EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP! DE PRAKTIJK IS ALLEEN GEOPEND VOOR PATIËNTEN DIE EEN AFSPRAAK HEBBEN!

Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het corona-virus te kijken op https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus, www.rivm.nl of te bellen met het landelijke info-nummer 0800-1351.

Maatregelen binnen onze praktijk:

  1. Spreekuren zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden.
  2. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
  3. Afspraken bij de praktijkondersteuner (POH-S) voor controle van diabetes, bloeddruk, COPD zullen NIET doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner neemt contact met u op.
  4. Afspraken bij de praktijkondersteuner GGZ zullen NIET doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner GGZ neemt contact met u op.
  5. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: THUISBLIJVEN en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor mensen die echt ziek zijn geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.
  6. De landelijke adviezen voor het testen op het corona-virus zijn gewijzigd. Vanaf nu worden alleen mensen ouder dan 70 jaar met ernstige ziekteverschijnselen, mensen met een onderliggende ziekte en ernstig zieke mensen voor wie opname in het ziekenhuis nodig is, getest.
  7. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen, mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!

 

Uw Zorg Online

Vindt u het fijn uw medische vragen, herhaalrecepten en zelfs afspraken digitaal te regelen? Meldt u dan snel aan bij Uw Zorg Online.

Via Uw Zorg Online kunt u eenvoudig communiceren met uw huisarts over uw medische vragen. Uw huisarts zal uw vragen beantwoorden op dezelfde dag of uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Voor meer informatie zie de roze informatiebalk aan de rechterzijde van deze pagina of klik op de tabbladen Praktijkinformatie/afspraken, herhaalrecepten of e-consult.

 

Over onze praktijk:

 

Huisartsenpraktijk Haverkorn is een praktijk met tussen de 2300 en 2400 patiënten. Sommige van onze patiënten kennen de praktijk al tientallen jaren, zolang is deze al gevestigd in de wijk Bargeres te Emmen. Caroline Haverkorn is de praktijkhouder en huisarts sinds begin 2010.

De praktijk is een opleidingspraktijk en biedt hiermee een stageplaats aan een huisarts in opleiding. Bij het plannen van een afspraak kunt u geplaatst worden bij deze huisarts in opleiding, die altijd onder supervisie van uw eigen huisarts werkt.

De praktijk wordt jaarlijks geaudit en geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap.

 

 

 

 

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring vindt u Privacy beleid Haverkorn.pdf.

 

 

 

 

Adres: Mantingerbrink 150, 7812 MH Emmen

Telefoon: 0591 61 40 30

Spoedlijn: 0591 61 45 25

Email: assistenteshaverkorn@doktershoes.nl

Fax: 0591 64 90 31

Het Doktershoes is gevestigd in de Oranjerie op de eerste verdieping, boven de Benu Apotheek Bargeres.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur

 

Voor uitsluitend spoedgevallen en levensbedreigende situaties die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u buiten onze openingstijden bellen met de Centrale Huisartsendienst Emmen.

Telefoon: 0900 - 112 0 112

 

Nieuwe service voor patiënten: Uw Zorg Online
Sinds kort kunt u gebruik maken van nieuwe services via de website van de praktijk of via de Uw Zorg Online app.

Met de gratis Uw Zorg online app regelt u eenvoudig en binnen een beveiligde patiëntenomgeving allerlei zorg direct online bij uw eigen huisarts. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatieoverzicht, kunt u eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, afspraken maken of een eConsult starten.

Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Na uw aanmelding op de website koppelen wij na een controle uw account aan ons informatie systeem.

 

Klik op één van onderstaande buttons voor het aanvragen van een herhaalrecept, om een afspraak te maken of een E-Consult aan te vragen: