Praktijkinformatie Huisartsenpraktijk Haverkorn

 

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Haverkorn.

 

Over onze praktijk:

 

Huisartsenpraktijk Haverkorn is een praktijk met tussen de 2300 en 2400 patiënten. Sommige van onze patiënten kennen de praktijk al tientallen jaren, zolang is deze al gevestigd in de wijk Bargeres te Emmen. Caroline Haverkorn is de praktijkhouder en huisarts sinds begin 2010.

De praktijk is een opleidingspraktijk en biedt hiermee een stageplaats aan een huisarts in opleiding. Bij het plannen van een afspraak kunt u geplaatst worden bij deze huisarts in opleiding, die altijd onder supervisie van uw eigen huisarts werkt.

De praktijk wordt jaarlijks geaudit en geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap.

 

 

 

Inschrijving

Onze meeste patiënten wonen in de wijk Bargeres te Emmen. Ook hebben wij patiënten in de Emmer wijken de Rietlanden, Parc Sandur, de Delftlanden, Noordbarge en in onze kant ten zuiden van het centrum.

Wij zijn open voor nieuwe patiënten. Patienten die op verdere afstand wonen, kunnen wij helaas niet aannemen wegens de te lange aanrijdtijd in geval van spoed. Als U twijfelt of U binnen ons werkgebied woont, kunt U dit altijd voorleggen aan de assistente. 

Wilt u zich laten inschrijven bij onze praktijk dan kunt u zich melden aan de balie in het Doktershoes en vragen naar een medewerker van Huisartsenpraktijk Haverkorn.

  

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring vindt u Privacy beleid Haverkorn.pdf.

 

 

 

 

Adres: Mantingerbrink 150, 7812 MH Emmen

Telefoon: 0591 61 40 30

Spoedlijn: 0591 61 45 25

Email: assistenteshaverkorn@doktershoes.nl

Fax: 0591 64 90 31

Het Doktershoes is gevestigd in de Oranjerie op de eerste verdieping, boven de Benu Apotheek Bargeres.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur

 

Voor uitsluitend spoedgevallen en levensbedreigende situaties die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u buiten onze openingstijden bellen met de Centrale Huisartsendienst Emmen.

Telefoon: 0900 - 112 0 112