Herhaalrecepten

Als u herhaalrecepten aan wilt vragen, kunt u dit inspreken op de receptenlijn, bereikbaar via het keuzemenu (optie 2) van de praktijklijn. Doet u dit bij voorkeur buiten praktijkuren om de lijnen naar de assistente overdag zoveel mogelijk vrij te houden. Wanneer de aanvragen vóór 10.00 uur bij ons aanwezig zijn, kunt u het recept meestal twee werkdagen later na 16.00 uur bij de apotheek ophalen. U kunt ook uw lege medicijndoosje (met leesbaar etiket!) in de daarvoor bestemde bus bij de balie doen. 

De mogelijkheid op bovenstaande manieren herhaalrecepten aan te vragen is alleen bedoeld voor medicijnen die u regelmatig moet blijven innemen. Het is dus niet de bedoeling op deze manier bijvoorbeeld een antibioticumkuur aan te vragen of medicijnen die u langere tijd niet gebruikt hebt. In dergelijke gevallen kunt u het beste telefonisch contact zoeken met de assistente en even overleggen.

Praktijk De Brinken

Telefoonnummers

Algemene praktijknummer: 0591 64 52 80
(voor spoed: opties 1)
Fax 0591 61 05 79

info@praktijkdebrinken.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

Folder

U kunt de folder van praktijk De Brinken bekijken of downloaden via onderstaande link:

folder De BrinkenNHG accreditatie logo