Nieuwe patiŽntenOnze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die in ons werkgebied wonen. Ons werkgebied betreft het zuiden van Emmen (de zuidkant van Emmen-centrum, Noordbarge, De Bargeres, De Delftlanden, De Rietlanden, Zuidbarge en Parc Sandur). Als u twijfelt of u in ons werkgebied woont, kunt u even overleggen met de assistente.

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als u bij ons in de praktijk wilt komen omdat u ontevreden bent over uw huidige huisarts, dan raden wij dat zelfs sterk aan.

Indien u zich wilt inschrijven in onze praktijk, vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Tegelijkertijd zijn wij krachtens de zorgverzekeringswet verplicht op dat moment uw identiteit te controleren aan de hand van uw ID-bewijs. Verder verzoeken wij u uw vorige huisarts te vragen uw medisch dossier aan ons op te sturen. Pas daarna is uw inschrijving compleet.

 

Link naar het inschrijfformulier

Praktijk De Brinken

Telefoonnummers

Algemene praktijknummer: 0591 64 52 80
(voor spoed: opties 1)
Fax 0591 61 05 79

info@praktijkdebrinken.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

Folder

U kunt de folder van praktijk De Brinken bekijken of downloaden via onderstaande link:

folder De BrinkenNHG accreditatie logo