Huisartsenpraktijk De BrinkenHuisartsenpraktijk De Brinken is een zogenaamde ‘duopraktijk’, waarbinnen de huisartsen Voskamp (BIG 19042466701) en Aussems (BIG 69914901401) gezamenlijk de patiëntenzorg doen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van onze patiënten door laagdrempelige en persoonlijke medische en preventieve zorg te bieden. Om dit goed te kunnen doen, vragen wij van onze patiënten een actieve bijdrage in de samenwerking en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast proberen wij in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en in de zorg.

 

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

Werkt u mee aan het tevredenheidsonderzoek binnen onze praktijk? Klik hier. Het invullen van de vragenlijst kost u slechts tien minuten. Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

 

HEB IK CORONA, WAT MOET IK DOEN?

Als u wilt weten of u mogelijk corona hebt en wat u moet doen, kunt u op thuisarts.nl een korte vragentest doen.

THUISARTS.NL

Veel mensen hebben behoefte aan onafhankelijke en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid. Internet kan in die behoefte voorzien, maar het is voor veel mensen lastig om te beoordelen of de op internet gevonden informatie wel correct en actueel is. De wetenschappelijke vereniging van huisartsen (NHG) heeft daarom voor alle mensen in Nederland een informatiesite opgericht, namelijk Thuisarts.nlPraktijk De Brinken

Telefoonnummers

Algemene praktijknummer: 0591 64 52 80
(voor spoed: opties 1)
Fax 0591 61 05 79

info@praktijkdebrinken.nl
(uitsluitend voor administratieve zaken)

Het Doktershoes is gevestigd op de eerste etage van de Oranjerie (naast het Brinkenhoes), Mantingerbrink 150, 7812 MH  Emmen.

Folder

U kunt de folder van praktijk De Brinken bekijken of downloaden via onderstaande link:

folder De BrinkenNHG accreditatie logo